Saturday, December 20, 2025
Epaper
Home Recipeතල් මිල්ක්ෂේක් (Palmayra milkshake)

තල් මිල්ක්ෂේක් (Palmayra milkshake)

by Shanaka Lakehouse

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

තල්ගෙඩි මදය කෝප්ප 1/2ක්

ශීත කළ කිරි කෝප්ප 01ක්

සීනි හෝ මීපැණි මේස හැඳි 1-2ක්

අයිස් කැට 3-4ක්

වැනිලා සාරය බිංදු 2-3ක්

එනසාල් කුඩු ස්වල්පයක්

පිළියෙල කරගන්නා ආකාරය

තල් ගෙඩියෙන් මෘදු, විනිවිද පෙනෙන මදය ඉවත් කර ගන්න. තද කොටස් හෝ කෙඳි ඉවත් කරන්න. බ්ලෙන්ඩරයට තල් මදය, ශීත කළ කිරි, සීනි (හෝ මී පැණි) සහ එනසාල් කුඩු එකතු කරන්න. අවශ්‍ය නම් වැනිලා එසන්ස් බිංදු කිහිපයක් එක් කරන්න. සිනිඳු හා පෙණ සහිත වනතුරු හොඳින් බ්ලෙන්ඩ් කරන්න. අයිස් කැට සමඟ සීතලෙන් පිළිගන්වන්න, නැතහොත් පිළිගැන්වීමට පෙර ටික වේලාවක් ශීතකරණයේ තබන්න.

You may also like

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?